Magazijn

Wij beschikken over een groot magazijn, waardoor verkoop aan particulieren mogelijk is. U kunt uw bestelling telefonisch of via de mail aan ons doorgeven  en wij zorgen ervoor dat deze binnen korte tijd voor u klaar staat (of verstuurd wordt). Ook als u tijdens het klussen eens mispakt op materialen dan kunt u (tijdens kantoortijden) bij ons terecht. Betalingen worden gedaan volgens een factuur of kunnen contant betaald worden aan de balie bij het afhalen.

Besturing & verlichting

Bent u op zoek naar verlichting? Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenverlichting. Verlichting is niet alleen in huis belangrijk; met het oog op concentratie en uithoudingsvermogen is men ook op kantoor of in een andere werkruimte gebaat bij de juiste verlichting. Daarnaast wil het oog ook wat, door middel van de juiste buitenverlichting krijgt een tuin al snel een ander uiterlijk. Wij geven u graag advies over verlichting. 

Schakelmateriaal

Wij hebben een ruim assortiment schakelmateriaal van de merken Gira en Niko. Wij hebben schakelaars, dimmers, stopcontacten, afdekramen en wandcontactdozen in diverse afmetingen, (design)kleuren en prijzen. Naast het standaard inbouw schakelmateriaal, hebben we ook waterdicht schakelmateriaal, vloerstopcontacten en tuinstopcontacten. Ook als u draadloos wilt kunnen schakelen, kunnen we u verder helpen.

Draad & kabel 

Kerkers Elektro in Asten is uw adres voor elektrodraad en elektrokabels zoals installatiekabel YMvk en XMvk, VD- draad, speciaalkabel, EMC en toebehoren zoals kabelbinders, aansluitkabels en bevestigingsmateriaal. Uiteraard beschikken alle producten van ons over een goede elektrische en mechanische kwaliteit. Hierdoor zijn ook onze elektrodraad en elektrokabels geschikt voor verschillende gebruiksomstandigheden. Deze zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd.

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal is een algemeen begrip. Voor iedere installatieklus of verbouwing hebben wij de geschikte materialen. Met het juiste installatiemateriaal verloopt een klus beter en bereikt u sneller het gewenste eindresultaat. Bij Kerkers Elektro  in Asten vindt u diverse topmerken. Heeft u grote hoeveelheden nodig? Vraag een vrijblijvende offerte op en doe er u voordeel mee.

Bevestigingsmateriaal 

Voor iedere klus heeft u bevestigingsmateriaal nodig. Denk hierbij aan klembeugels, schroeven, bouten, moeren, pluggen en spijkerclips; maar ook beugels, tape, installatieband, touw en tyraps. Alle voorkomende bevestigingsmaterialen voor de elektro-installatieklus vindt u gemakkelijk en betaalbaar bij Kerkers Elektro in Asten.

Gereedschap & PVC

Wij hebben diverse soorten gereedschappen in het assortiment voor allerlei verschillende doeleinden. Naast een groot scala aan los gereedschap zoals boren, gatzagen, tappen, slijpschijven, tangen en schroevendraaiers, bieden wij ook complete gereedschapsets. Ook voor PVC materiaal; drukleiding, riool en hemelwaterafvoer bent u bij ons aan het goede adres. 

info@kerkers.eu