Domotica

Domotica (ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd) is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om de woning. Voor een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning. Hieronder zie je de domoticasystemen van Gira die wij gebruiken:  

KNX-systeem

Intelligente gebouwentechniek met systeem: voor verlichting en verwarming op maat, centrale aansturing van licht, jaloezieën, ventilatie, lichtscènebeheer, energie besparen en meer.

eNet-systeem

Het bidirectionele draadloze systeem voor slimme koppeling en aansturing van de moderne elektrotechnische installatie. Functies als licht- en jaloeziebesturing kunnen eenvoudig achteraf worden toegepast en via een netwerk onderling met elkaar worden verbonden.

Draadloos bussysteem

Eenvoudig zonder vuil en lawaai achteraf aanbrengen: met het Gira draadloze bussysteem kan een breed assortiment van moderne besturingsmogelijkheden en automatisering eenvoudig worden geïnstalleerd.

Gira oproepsystemen 

Veiligheid conform de norm: de Gira oproepsystemen en MiVa-sets zijn bedoeld om hulp in te roepen in ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen, artsenpraktijken, openbare toiletten en particuliere woningen.

Audiosystemen

Overal in huis muziek streamen, het was nog nooit zo makkelijk. Artcore is een nieuw systeem van ArtSound, waarmee je al je inbouwluidsprekers bedient via één enkele app. Afspeellijsten zoeken, je favoriete songs streamen en het geluid regelen doe je met je smartphone of tablet, onze luidsprekers doen de rest. 
Meer informatie over Artcore producten. 

Deurcommunicatiesysteem

Het Gira deurcommunicatiesysteem biedt innovatieve oplossingen voor alle eisen binnen en buiten: met video of zonder, sleutelloos en meer.

info@kerkers.eu