Elektrische installaties 

Een elektrische installatie is niet weg te denken in een gebouw. Of u nu als particulier of bedrijf uw elektrische installatie in uw woonhuis, nieuwbouw of verbouw wilt laten aanleggen of onderhouden,  dan bent u bij ons op het juiste adres.

Bedrijven

Als aannemer stelt u bij ieder project verschillende eisen en iedere opdrachtgever heeft specifieke wensen. Ook heeft u te maken met diverse leveranciers en veiligheidsvoorschriften. Kerkers Elektro levert geïntegreerd maatwerk voor elektrische installaties, alarminstallaties, domotica, datanetwerken etc. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en bieden een 24-service voor storingen en spoedgevallen.

Particulieren

Als particulier uw elektrische installatie of verlichting in uw woonhuis, nieuwbouw of verbouw laten aanleggen? Dat kan ook bij Kerkers Elektro. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen maken wij een gedetailleerde installatietekening en offerte. Daarbij geven wij een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste toepassingen zoals domotica en verlichting. Persoonlijk contact en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Word jij onze nieuwe collega?

info@kerkers.eu