Service & onderhoud

Heeft u een storing aan uw elektra-installatie of heeft u graag een keer dat de gehele installatie door een monteur nagekeken wordt? Bel dan met Kerkers Elektro. 

Kortsluiting
Een kortsluiting in huis vormt voor veel consumenten een grote ergernis, mede door de risico’s die een kortsluiting met zich meebrengt. Wist u bijvoorbeeld dat een kortsluiting de oorzaak van een brand in uw woning kan zijn? Naast de risico’s die u bij een kortsluiting loopt, is een kortsluiting vaak erg lastig te verhelpen. Kerkers Elektro staat voor u klaar om de gewenste hulp te bieden om een kortsluiting te voorkomen of te verhelpen! Een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan het versmelten van twee elektriciteitskabels, een overbelasting van de meterkast, enzovoorts.

Onderhouden van de groepenkast
De groepenkast wordt vaak gezien als het hart van uw woning op het gebied van elektra. Een groepenkast zorgt namelijk voor de regulering van de elektriciteit in huis, door voldoende stroom naar de verschillende groepen door te sluizen. De groepenkast kan echter ook behoorlijk kwetsbaar zijn, zeker als u te veel verschillende apparaten of grootstroomverbruikers op een groep uit de meterkast aansluit. Als gevolg hiervan kan er een stroomstoring ontstaan, wat u vanzelfsprekend zo goed mogelijk wenst te voorkomen! Kerkers Elektro helpt u bij het onderhouden, uitbreiden en repareren van de meterkast in huis.  

Heeft u een storing?

Bel: 0493- 699762

info@kerkers.eu